Achtergrond van De Lei Interim

De Lei Interim is opgericht in 2007. Ons uitgangspunt was een volledig gespecialiseerd interimbureau in gebiedsontwikkeling. We merkten dat er in deze complexe markt behoefte was aan inhoudelijk betrokken sparringpartners. Zowel onder beschikbare zelfstandige professionals als onder opdrachtgevers.

Als oprichters van De Lei Interim konden wij onze eerdere opgedane ervaring in detachering en headhunting goed combineren. We hebben een vorm van dienstverlening weten te creëren die veel waarde toevoegt. 

We hebben ervoor gekozen ons te richten op de inzet van zelfstandig gevestigde professionals. Behalve uitstekende kennis en ervaring beschikken zij bovendien over bijzondere vaardigheden. Hierdoor weten ze processen en projecten te versnellen. Zij zijn gedreven, ondernemend, in control, vakbekwaam en communicatief sterk.

De naam De Lei Interim is te herleiden naar een riviertje in het zuiden van het land. De symboliek zit hem in goede doorstroming. We willen een goede doorstroming bereiken van projecten bij onze opdrachtgevers

Arthur van der Slik             Richard Verburgt